Informatie

Op zondag 1 maart 2020 vindt de 17e editie plaats van de ‘8 van Oost-Brabant’ 

Een uniek fietsevenement waarbij ieder zijn of haar eigen sportieve uitdaging bepaalt.

De deelnemers aan de ATB tocht kunnen kiezen voor een 
mega - marathon 
afstand van 100 
kilometer.
Er kan ook gekozen worden om 
80, 60 of 40 kilometer te fietsen. Alle afstanden worden verreden op een uniek parcours, zonder dubbeling.

Dus voor ieder wat wils!

Deze prachtige ATB tocht door de afwisselende natuur van het Land van Cuijk mag je niet missen! 

Het attractieve en afwisselende parcours slingert zich door de bossen en het landelijk gebied van Oost-Brabant  (Gassel, Landerd, Mill, Wanroij en Sint Anthonis).

Deelnemers uit de regio kunnen zichzelf sportief uitdagen in hun eigen directe omgeving. Ook de mountainbikers uit de rest van Nederland, België en Duitsland nodigen we van harte uit om sportief kennis te komen maken met het mooie Land van Cuijk in Oost-Brabant. Velen hebben in de afgelopen jaren hun weg naar Mill al gevonden.

 

Enkele jaren geleden zijn we ook gestart met een toertocht op de weg voor de RACEFIETSERS. Ook de wegrenners kunnen dus deelnemen aan de ‘8 van Oost Brabant’. Daar gaan we ook dit jaar enthousiast mee verder. Er wordt weer een mooie route van 80 km op de weg uitgezet met pijlen. Dit blijkt een prima afstand zo aan het begin van het wegseizoen. Op een van de pauzeplaatsen genieten ook de RACEFIETSERS van de uitgebreide pauzevoorzieningen. Gezellig om elkaar (wielrenners en mountainbikers) daar te ontmoeten.

De organisatie van het WielerCollectief Land van Cuijk wenst alle deelnemers weer heel veel fietsplezier op zondag 1 maart 2020 tijdens de zeventiende  ‘8 van Oost Brabant’ !!

 

Copyright 2012. Free joomla templates | Disclaimer/PrivacyPolicy - Copyright "8vanoostbrabant" ©RL.